Răspunsuri la întrebările tale despre cum îți poți întări echipa cu Servi Plus.

Întrebări generale

Desigur. Echipa noastră oferă tot suportul necesar pentru instalarea și utilizarea Servi Plus.

Bineînțeles. Oferim o varietate de condiții de garanție pentru a acoperi necesitățile specifice fiecărui contract. Te rugăm să ne contactezi pentru a discuta cea mai bună opțiune.

Capacitățile de care dispune Servi Plus îl fac extrem de util în cele mai diverse activități. Robotul nostru este prezent la nivel mondial, în țări precum SUA, Canada, Coreea de Sud, Japonia, Singapore și numeroase țări din Europa, unde joacă deja un rol foarte important în:
  • Restaurante
  • Case de îngrijire
  • Cazinouri
  • Stadioane
  • Ghost Kitchens
  • Hoteluri
  • Spitale
  • Depozite etc

Costul Servi Plus variază în funcție de diverși factori (garanție, număr de bucăți achiziționate, oferte promoționale / vouchere etc). Pentru a afla detalii despre preț, te rugăm să iei legătura cu noi.

Da, în modul Hosting, Servi Plus este pregătit pentru a primi și conduce la masă oaspeții.

Servi Plus setează un nou standard de lucru, fiind capabil să preia toate sarcinile repetitive, cum ar fi transportarea comenzilor la masă (mâncăruri, farfurii cu supă și băuturi) și debarasare. Fiind eliberați de aceste sarcini, ospătarii se pot concentra pe ceea ce contează cu adevărat - un serviciu de calitate și oferirea unei experiențe memorabile tuturor oaspeților.

Caracteristicile Servi Plus

Pentru moment, Servi își poate face treaba doar în interior, dar lucrăm la o serie de îmbunătățiri care să îi permită să funcționeze și afară fără probleme. Urmăriți update-urile noastre pentru a afla toate noutățile și dezvoltările ulterioare.

Da, Servi Plus este rezistent la apă - de fapt este singurul robot de felul său care are certificarea pe standardul american NSF, tocmai datorită acestui lucru. Pentru Servi Plus, stropii de lichid nu sunt o problemă - îl poți șterge ușor, fără să îl oprești din muncă.

Durata media de viață a bateriei* este de 8-12 ore, fiind necesar un ciclu de încărcare completă de 4-5 ore. Servi Plus poate fi supus unui ciclu scurt de încărcare rapidă de 1-2 ore în timpul perioadelor mai lejere, ceea ce îi va asigura o funcționare de 4-6 ore! *Durata de funcționare a bateriei depinde de modul în care este folosit

Servi Plus se încarcă la orice priză standard de 220 V.

Servi Plus are patru polițe, dintre care două reglabile. Sarcina este de 10 kg / poliță, deci poate transporta un total de 40 de kg.

Pentru a putea mapa zona, a transmite parametrii și pentru a răspunde instant, Servi are nevoie de o conexiune la internet de mare viteză. Nu îți fă griji - echipa noastră din teren va face o evaluare și îți va pune la dispoziție o rețea independentă, dacă este necesar.

Procesul de instalare depinde de dimensiunile spațiului și de numărul de roboți care trebuie configurați. De obicei, nu este nevoie decât de aproximativ 2 ore. însă echipa noastră va rămâne alături de tine atât cât este nevoie pentru a se asigura că totul este în regulă și că personalul tău a înțeles ce are de făcut.

Ai o întrebare la care nu ai aflat răspunsul?

Contactează-ne chiar azi!